Výroba piva v Novoměstském pivovaru. Pivo se vaří na zařízení firmy Ziemann a základem jsou ryze české vstupní suroviny - český slad a žatecký chmel. Výroba piva probíhá klasickým tradičním způsobem - varna, spilka a ležácký sklep.
Slad se sešrotuje a upravený se sype - vystírá za stálého míchání do studené vody. Při tzv. rmutování a postupném zvyšování teplot na 75°C se přetváří škrobnaté látky na cukernaté. Celý proces rmutování trvá 3 hodiny. Následně se oddělí slad od sladiny. Probíhá vaření mladiny s chmelem. Kvašení a dozrávání.
Novoměstský pivovar spol. s r.o.
Vodičkova 20
Praha 1
110 00
www.npivovar.cz
vedoucí provozu
Tel.: +420 602 459 216
Kontaktní formulář >>
Název produktu: Výroba piva | ||
Velikost produkce: dle dohody | Minimální velikost dodávky: dle dohody | |
Cena za kus: dle aktuálního ceníku | ||